Fönsterbyte Tyresö

Monterar fönster och dörrar •

Om ROT-avdraget

Ett sätt att minska kostnaderna för ditt fönsterbyte

När du anlitar oss på Fönsterbyte Tyresö kan du ha rätt att nyttja ROT-avdraget. Skatteavdraget reducerar arbetskostnaderna med 30 %. ROT, som är en förkortning för renovering, ombyggnad och tillbyggnad, instiftades för att underlätta för svenska hushåll att ta hjälp av kompetenta fackmän. Reduktionen kan endast ges av företag med F-skattesedel och det årliga maxbeloppet ligger på 50 000 kronor per person. Avdraget kan dock även användas av två sammanboende personer, när så är fallet blir den maximala summan istället 100 000 kronor.

Regler för ROT i samband med fönsterbyte

Om du har rätt till ROT-avdrag så gäller det för alla typer av fönsterbyte. Du kan således ta del av det oavsett om du byter till aluminiumfönster, träfönster eller ska byta ett takfönster. Avdraget gäller för de arbetskostnader som uppkommer vid bytet, själva priset för fönstret samt kostnader för annat material ger inte rätt till ROT. För att ta del av avdraget ska bytet ske i din bostad eller ditt fritidshus.

Få avdraget direkt på fakturan

När du anlitar oss för ett fönsterbyte på Tyresö så ser vi, i enlighet med den så kallade fakturamodellen till att ditt eventuella ROT-avdrag tas upp på fakturan. Förfarandet förenklar för dig som kund då det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Vi berättar gärna mer om ROT vid fönsterbyten!

OM OSS

Vi tillhandahåller och monterar fönster och dörrar i Tyresö med omnejd

Fönsterbytetyresö.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Fönstervision AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Kuskvägen 4
19162 Sollentuna

010-4100781

offert@fonsterbytetyreso.se

Orgnr:
559089-8796